HTML

lelkes magyar blog

Azt gondolom, hogy mi magyarok tudnánk másképp is. Ehhez csak néhány dolgot kellene megváltoztatni. A lelkünket sem kellene eladni. Csak egymásra kellene figyelnünk és gondolkodnunk. Könnyebb lenne sok minden...

Friss topikok

Archívum

Régóta gondolkodtam hogyan lehetne jobbá tenni kicsi hazánkat.

Azt gondolom, hogy ez csak a nemzet összefogásával történhet. A blog ezért azt a célt szolgálná, hogy megosszam gondolataimat és ezzel elgondolkodtassam a magyarokat.

Olyan rossz látni, hogy fórumokon, hozzászólásokban egymás torkának esik magyar és magyar. Ez az ország mindig akkor dőlt romba, amikor nem egymásra, az országra figyelt a magyar, hanem az önös érdekekre. Ezt kellene levetkőzni végre, mert a pusztulásba rohanunk.

Ha időm és kedvem lesz feldobom az oldalt vizuálisan, de a tartalomra helyezném a hangsúlyt. Komoly dolgokhoz nem kell csillogó felület...

Címkék: bevezető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkesmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr85187538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása